Haarstraat 20 Ammerzoden
+31 (0) 6 30 35 13 33
+31 (0) 736895510
info@swingersoase.com

Zat 7 Dec Bi party

Zat 7 Dec Bi party

het meest besproken feest van SwingersOase..
Oase bi-rotic party voor partypeople openminded Bi swingers, koppels, dames, tgirl , tgirl lovers en Bi heren .[ alleen geschikt voor openminded swingers}

Geopend van 20.00-2.00 uur.

Koppel: 50,00= , Alleenstaande heer: 60,00= , Dame T girl : 27.50,= all incl.

Zaterdag Een laagdrempelig, intiem maar wel actief BISEX feestje voor stellen, biseksuele (of bischierige) mannen, vrouwen en T-girls. Locatie: Oase club met veel faciliteiten

Maak als T girl gebruik van onze nieuwste thema 2 for 1 de naam zegt het al als jullie met zijn 2e komen betaalt er een. of delen jullie gewoon de entree prijs. eerste persoon is 27.50, twee T girl gratis pp dat is incl eten en alle drankjes. wel even reserveren

Het feest wat je niet mag missen kom zelf eens kijken zaterdag In club te Ammerzoden het feest waar sensualiteit en bi centraal staat. It’s hot erotic, it’s sensual!

Voor iedereen wat wils op deze party ,de dansvloer nodigt je uit voor een ontspannende dansje of je kan ook aan de bar blijven hangen voor een babbel verleiden of om verleid te worden.

Altijd veel actie op onze bi party
Op dit moment is deze party wellicht de meest actieve bi meeting in het zuiden van Nederland 

Met de lekkerste beats,volop traktaties en echte partypeoples  belooft dit weer een actieve avond te worden. Dus wie gaan we zaterdag 7 december in Oase zien?

Op deze party is voor elk wat wils! De dansvloer nodigt je uit voor een lekker dansje en aan de bar kan je blijven hangen voor een hete babbel met een van onze gasten, onder het genot van een drankje.

 Uiteraard is er een bar en een uitgebreid warm/koud buffet en een lounge ruimte.

Wij hopen u graag te zien bij Parenclub SwingersOase te Ammerzoden!

Wat dacht je van lekker genieten in de sling? Ook hebben wij een geweldige sexschommel en gynaecologenstoel voor hele kinky spelletjes. Andreas-kruis, dansvloer,kooi, sub-bankje, danspaal en schavot. massageruimte, gloryhole, darkroom overloopkamers, gevangeniskamer, groot gangbang bed, prive kamer,bubbelbad en douches zowel beneden als boven

 Gebruik van handdoeken en condooms is gratis. En er is een mogelijkheid om kleding, speeltjes en massageolie te kopen aan de balie.

Ook is er voldoende parkeergelegenheid achter het pand .en in de omgeving van onze club zijn er nog diverse pakeer plaatsen. Onze parenclub is centraal gelegen op de grens van Noord Brabant Utrecht Zuid Holland . En is makkelijk bereikbaar. Via snelweg a2 aflag 19 . Haarstraat 20 Ammerzoden. Buslijn 166 stopt voor deur.