Haarstraat 20 Ammerzoden
+31 (0) 6 30 35 13 33
+31 (0) 736895510
info@swingersoase.com

Zat 25 jan blacklovers

Zat 25 jan blacklovers

Druk bezochte blacklovers Party georganiseerd door SwingersOase

Geopend van 20.00-2.00 uur

Op zoek naar lieve blackboys met een groot uithoudingsvermogen? Onze favoriete party, voor paren en dames, met onze geliefde blackboys die jullie verwennen!

Deze avond is een aanrader voor iedereen die affiniteit heeft met het black&White

Er komen zowel beginners, minder ervaren als ervaren swingers liefhebbers uit het gehele land op af. stellen single dames en heren.

Gebruik van handdoeken en condooms is gratis. En er is een mogelijkheid om kleding, speeltjes en massageolie te kopen aan de balie.

faciliteiten: Andreas-kruis, leren sling, dansvloer,kooi, sub-bankje, danspaal en schavot. massageruimte, gloryhole, darkroom overloopkamers, gevangeniskamer, groot gangbang bed, prive kamer,bubbelbad en douches zowel beneden als boven. Uiteraard is er een bar en een uitgebreid warm/koud buffet lounge ruimte. 

Koppel: € 50.00,= alles incl. Alleenstaande heer: € 70,00,= alles incl. Alleenstaande dame € 27.50,= alles incl.

Bij ons is het allemaal mogelijk: Geniet van de warme Juccuzi of maak gebruik van de Darkroom room diverse kamers gangbangbed Ook hebben wij een Massage ruimte.

Wat maak je mee of zie je gebeuren, wat de zinnen prikkelt. Ook als je al langer meeloopt in de wereld die erotisch uitgaan heet ,kom je erachter dat bij Swingers Oase toch weer net iets meer kan …….

Ook is er voldoende parkeergelegenheid achter het pand .en in de omgeving van onze club zijn er nog diverse pakeer plaatsen. Onze parenclub is centraal gelegen op de grens van Noord Brabant Utrecht Zuid Holland . En is makkelijk bereikbaar. Via snelweg a2 aflag 19 . Haarstraat 20 Ammerzoden. Buslijn 166 stopt voor de deur

.Wij hopen u graag te zien bij Parenclub SwingersOase te Ammerzoden!
reserveren. verplicht 0630351333

Kenmerkend is de sfeer van vrijheid, respect en openheid. “Alles kan en (bijna) alles mag”niets moet.