Haarstraat 20 Ammerzoden
+31 (0) 6 30 35 13 33
+31 (0) 736895510
info@swingersoase.com

Zat 16 nov kinky play party

Zat 16 nov kinky play party

Druk bezochte Kinky play Party georganiseerd door Oase. reserveren via 06303513


Kinky play Party georganiseerd door Oase Mr Loki & oxi. 3 jarig bestaan.

.Deze avond is een aanrader voor iedereen die affiniteit heeft met kinky play spel.

Iedereen met een interesse in kinky is welkom, ervaren nieuwe swingers of een mix van beide. Er zijn altijd mensen aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en te praten over kinky bdsm spel.

We hopen met jullie het glas te heffen op alweer het 3-jarig bestaan van de Kinky Play Party in club Oase!

Special Guest deze avond bij de gynacologenstoel! Zuster Lilith:

*Altijd al een keer onderzocht willen worden door de Zuster? Ben jij nieuwsgierig in het ondergaan van maagsondes, massage, mummificeren met verband, gips, rollenspel of andere handelingen? Of ben jij nieuwsgierig naar het uitvoeren van een handeling en heb je hier vragen of advies voor nodig? Kom dan zeker even bij mij langs tijdens de demo.

Ook zijn onze vrienden van de Fetish Company aanwezig met hun stand! Dus om ook shoppen onder het genot van een drankje, hapje en speelse gezelligheid.

Dresscode is Lak, Leer, Rubber, Plastic, Full Uniform,, Kilt, Lolita, Cat Girl, black boxer Tshirt of black jurkje {stof} black} voor T girls gelden dus dezelfde kledingregels. {Black}

Er komen zowel beginners, minder ervaren als ervaren kinky- liefhebbers uit het gehele land op af.

Wat dacht je van lekker genieten in de sling? Ook hebben wij een geweldige sexschommel en gynaecologenstoel voor hele kinky spelletjes. Andreas-kruis, dansvloer,kooi, sub-bankje, danspaal en schavot. massageruimte, gloryhole, darkroom overloopkamers, gevangeniskamer, groot gangbang bed, prive kamer,bubbelbad en douches zowel beneden als boven

Wij besteden enorm veel aandacht aan hygiëne en dat is iets waar we iedere keer weer complimenten over ontvangen.

 Gebruik van handdoeken en condooms is gratis. En er is een mogelijkheid om kleding, speeltjes en massageolie te kopen aan de balie.

Heren zijn welkom, al waken wij er wel voor dat de verhouding paren en heren, in verhouding blijft.

Ook is er voldoende parkeergelegenheid achter het pand .en in de omgeving van onze club zijn er nog diverse pakeer plaatsen. Onze parenclub is centraal gelegen op de grens van Noord Brabant Utrecht Zuid Holland . En is makkelijk bereikbaar. Via snelweg a2 aflag 19 . Haarstraat 20 Ammerzoden. Buslijn 166 stopt voor deur.