Haarstraat 20 Ammerzoden
+31 (0) 6 30 35 13 33
+31 (0) 736895510
info@swingersoase.com

Zat 24 Aug -blacklovers

Zat 24 Aug -blacklovers

Druk bezochte blacklovers Party georganiseerd door SwingersOase

Deze avond is een aanrader voor iedereen die affiniteit heeft met het black&White Er komen zowel beginners, minder ervaren als ervaren swingers liefhebbers uit het gehele land op af. stellen single dames en heren

Uiteraard is er een bar en een uitgebreid warm/koud buffet lounge ruimte rokers ruimte. Gebruik van handdoeken en condooms is gratis. En er is een mogelijkheid om kleding, speeltjes en massageolie te kopen aan de balie.

Dit super feest gaat zoals gewoonlijk weer een spannende en gezellige avond worden. Proef de warme en gezellige sfeer van onze gastvrije en super sexy zaterdag /avond

Op deze party is voor elk wat wils! De dansvloer nodigt je uit voor een lekker dansje en aan de bar kan je blijven hangen voor een hete babbel met een sexy koppel heer of dame, onder het genot van een relaxed drankje.

Voor een avondje vol spanning en avontuur , kom je naar de meest huiselijke club van Zuid – Nederland,

.Wij hopen u graag te zien bij Parenclub SwingersOase te Ammerzoden!
reserveren. verplicht 0630351333

Koppel: € 47.50,= alles incl. Alleenstaande heer: € 67,50,= alles incl. Alleenstaande dame € 25.00,= alles incl.

Ook is er voldoende parkeergelegenheid achter het pand .en in de omgeving van onze club zijn er nog diverse pakeer plaatsen.Ook fijn om te weten: Onze parenclub Oase is in Ammerzoden centraal gelegen Gelderland grens Noord Brabant Utrecht Zuid Holland gelegen en makkelijk bereikbaar. Via snelweg a2 aflag 19 . Haarstraat 20 Ammerzoden.

Zoek je spanning en avontuur Stap dan in de auto, of pak de bus of trein, want vandaag is het in Ammerzoden Den Bosch aan snelweg a2 afslag 19 hedel Ammerzoden.

.